OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Menderes İlkokulu Okul Aile Birlği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

20.11.2019 159

019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Menderes İlkokulu'nun Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Menderes İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcısı, öğretmenler ve veliler katıldı. Belirlenen gündem maddeleri üzerinde görüşmeler yapılarak kararlar alındı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Mustafa HATIPOĞLU'nun açılış konuşması ile başladı. Divan Başkanı olarak Mehmet TURHAN ve Yazman olarak Ali YILDIRIM oy birliği ile seçildi.

Okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi, eğitim imkânlarının artırılması, fırsat eşitliği ve öğrenci-öğretmen-veli ilişkileri gibi konular üzerinde duruldu.

Tahmini Bütçe oluşturuldu. Yönetim ve denetim kurulu raporları okundu. Yönetim ve denetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. 

Okul Aile Birliği Genel Kurul Üyeleri tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında görev yapacak yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri açık oylama yöntemiyle seçildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Hamza FİDANOĞLU sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu. Çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine ve öğretmenlere Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkür etti. 

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Hamza FİDANOĞLU, Engin DURAN, Döndü ALKİRAZ, Esma BİLİR, Gonca TAŞBAŞ.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

 

20-11-201920-11-2019